Besøg skolen - Se mere

Højfjeldstur til Norge med Helgenæs Naturefterskole

Fjeldet kalder! Vi tager til Johnsgård i Norge hver vinter

Vi pakker bussen om eftermiddagen og kører til Frederikshavn.  Herefter går turen op igennem Sverige og videre ind i Norge. Vi stopper og får morgenmad på turen. Vi ankommer til Johnsgård, spiser vores frokost og så er det direkte ud i sneen. Alle får udleveret langrendsudstyr, og så er vi igang med skiskole for alle.
De første dage går med at lære hvordan man kommer frem, op, ned og holder balancen på langrendsskiene. De efterfølgende dage skal vi ud og opleve meget mere af den enormt flotte natur der er omkring Johnsgård. Der bliver mulighed for at grave og sove i snehule, tur til sæterhytte eller hvis vejret er til det kan man komme op på en af de mange toppe der er i området. Vi er ude i sneen hver dag fra kl 9. til 16.

Eleverne bor i hytter med 4-6 personer i hver. De laver selv frokost og aftensmad hele ugen. Morgenmaden spiser vi sammen allesammen. Vi har forberedt 'madkasser' så det er lige til at gå til.

Hver morgen og aften mødes vi i et fællesrum til hygge, sang og historier fra dagen.

På turen er der mulighed for forskellige eftermiddagsaktiviteter når vi er kommet hjem fra turene. Kælkning, isfiskeri, isbadning, sauna, skøjteløb, ishockey, spil mv.

 

HNE PÅ INSTAGRAM

[insta-gallery id="1"]