Besøg skolen - Se mere

Efterskole med Surf og Sejlads som linjefag

Tag med på et spændende efterskoleår fyldt med surf, sejlads, vind i håret og saltvand i næsen!

Vores linjefag, Surf og Sejlads, er skræddersyet til både begyndere og øvede, uanset om du er en komplet nybegynder eller allerede har prøvet kræfter med vandaktiviteter før.Vi kan garantere et eventyrligt år fyldt med uforglemmelige oplevelser.

 

Surf

Wingfoiling
Vi følger trenden og udstyrer os med wings og foilboards, så du kan lære at svæve over vandet.

Bølgesurf
Tag med på en tur til Cold Hawaii og mærk suset, når vi rider på bølgerne med vores longboards. Her vil du også blive indført i HF-Surf.

SUPsurf
Når efteråret bringer kraftige østlige og sydøstlige vinde, opstår perfekte bølger ved vores fine sandstrand. Her kaster vi os ud i vandet med vores SUPs og leger med bølgerne.

Kitesurf
Få en grundig introduktion til basic kitecontrol. For dem, der allerede er erfarne kitesurfere med eget udstyr, er der mulighed for at tage det til næste niveau. Du har også mulighed for at tage et begynderkursus i kitesurfing mod ekstra betaling og blive certificeret efter enten IKO- eller DS-standard.

Wakeboarding
På varme, vindstille dage, trækker vores sikkerhedsbåd os gennem vandet, mens vi træner vores skills på wakeboardet.

Wing Foil på efterskolen Surf & Sejlads linje
Surfing på efterskole
Sejlads som linjefag på efterskole

Sejlads

Da skolen er beliggende ved Ebeltoft Vig, bliver dette vores primære område for sejlads. Vi vil tage på både tursejladser og kapsejladser, hvor du får mulighed for at udforske Helgenæs og de smukke vige omkring.

Gennem linjefaget lærer du at sejle, navigere, samarbejde og indtage forskellige roller ombord på en båd, hvilket vil gøre dig klar til at tage duelighedsbeviset efter efterskoleopholdet.

Efterår og Forår

Fokus vil primært ligge på praktisk sejlads i disse sæsoner, hvor vi udnytter de bedste forhold for at fordybe os i sejlsporten.

Vinteraktiviteter

Vinteren byder på spændende aktiviteter som kitebuggying og eventuelt snowkiting (afhængigt af sneforholdene i Mols Bjerge). Ellers træner vi på surfskates, laver skimboards og balanceboards samt vedligeholder vores joller og udstyr.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Surf og Sejlads linjen næste skoleår, hvor vi sammen vil skabe minder for livet!

HNE PÅ INSTAGRAM

[insta-gallery id="1"]